KB-Bestratingen,
KB-Bestratingen,

Terrassen

Heeft je tuin een frisse uitstraling nodig? Een nieuw terras, aangelegd door KB-Bestratingen, zal dan een groot verschil maken. Het terras is de plaats in je tuin waar je veel tijd doorbrengt en waar het dus zeer aangenaam moet worden. Door onze kwaliteit en ervaring, zorgen wij ervoor dat je jarenlang plezier hebt van je nieuwe terras.

 

De materiaalkeuze zal natuurlijk de hele look van je terras bepalen. Ga je voor betonklinkers? Dit kan zowel voor een gerenoveerde hoeve als voor een modern en strak design. Kleiklinkers zijn dan weer heel populair omwille van het natuurlijke karakter. Liever natuursteen? Dat kan, hierin is er ook een ruime keuze beschikbaar voor elk budget. Terrastegels kunnen verder ook gebruikt worden rond het zwembad.

 

KB-bestratingen komt bij je langs om je wensen te bespreken. Aan de hand van die informatie maken wij een vrijblijvende offerte en plattegrond van je terras. Wij zullen je ook adviseren bij de keuze van juiste materialen.

 

Wij zorgen voor de aanleg van je terras van het begin tot het einde. Wij doen de graafwerken in eigen beheer, zorgen voor de juiste fundering, het plaatsen van de klinkers en boordstenen. Door onze specialisatie, juiste gereedschappen en machines garanderen wij de oplevering van een terras met kwaliteit. Bel ons nu voor een gratis vrijblijvende offerte.

Wij doen ook afsluitingen, grondwerken en rioleringswerken.
KB-Bestratingen
Kris Bosch
Larumsebrugweg 184
2440 Geel
kb-bestratingen
Tel. 0474 / 24 72 54
info@kbbestratingen.be