Kasseienoprit in regio Geel

✔ Totaalpakket voor jouw tuin
✔ Vakmanschap in elke steen
✔ Grote keuze van materialen

Wil je graag een kasseienoprit laten aanleggen voor jouw huis in regio Geel? Dan zit je bij KB Bestratingen zeker goed. We hebben al meer dan 15 jaar ervaring met het aanleggen van verschillende soorten opritten, terrassen en tuinen. Ontdek hoe onze experts jouw oprit met kasseien aanleggen.

Wilt u uw tuin/omgeving bestraat hebben?

Wij leggen jouw kasseienoprit aan

De aanleg van je kasseienoprit gebeurt altijd op professionele wijze. Allereerst komen we langs om alle afmetingen op te meten. Het ontwerpplan wordt opgesteld aan de hand van die afmetingen. Nadien starten we met de nodige graafwerken en creëren we een stevige stabilisering. Op die manier garanderen we je dat jouw oprit een lange tijd meegaat en je weinig onderhoud hebt. Tot slot werken we je kasseienoprit zorgvuldig af.
bestrating tuin

Ontdek onze andere opties en maak een afspraak

Ben je nog niet helemaal zeker of je wel een kasseienoprit wilt? We hebben ook nog allerlei andere materialen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een oprit met klinkers of in beton? Contacteer ons door te bellen naar 0474 24 72 54 of door een e-mail te sturen naar info@kbbestratingen.be en vraag je vrijblijvende offerte aan. Welk materiaal je uiteindelijk ook kiest voor de aanleg van jouw oprit, onze specialisten garanderen dat de aanleg met precisie verloopt.

Kris Bosch
Larumsebrugweg 184
2440 Geel