Oprit aanleggen Geel

‘Alles begint met een goed contact, een helder ontwerp en duidelijke afspraken’

Het is fijn als je oprit knap oogt. Maar dat is als bouwheer uiteraard niet je enige zorg. Ook de uitvoering moet fundamenteel goed zitten. Letterlijk.

Maatwerk volgens plan

Bij KB bestratingen is de aanleg van een oprit geen standaard job. We bekijken elk project specifiek. Alles begint met een goed contact, een helder ontwerp en duidelijke afspraken.

We komen bij je langs in Geel, Antwerpen en de Kempen.
We stellen het ontwerpplan af op de opmetingen en vaststellingen ter plaatse.

Klinkers, kasseien, grind, dolomiet of beton? Onze vaklui loodsen je kundig doorheen de verschillende opties.
We adviseren je in elke stap van je project.

Stevige fundering zonder verzakkingen of plassen.

Solide afwerking

We doen de nodige graafwerken en zorgen voor een stabilisering die extra dik en stevig is. Daarin onderscheiden we ons. De reden? We willen dat jouw oprit meegaat voor lange tijd. Zonder verzakkingen of plassen.

We werken je oprit zorgvuldig af, met de gepaste voegselvulling en borduren. Elke werf volgen we van kortbij op. Heb je vragen of bijkomende wensen? Dan zijn we altijd in de buurt.

Oprit aanleggen in regio Geel

Een opritten aanleggen is bij KB Bestratingen uit Geel geen standaard job. Elk project is uniek en daarom bekijken we de aanleg van jouw oprit in regio Geel op een specifieke manier. Alles begint met een goed contact, een helder ontwerp en duidelijke afspraken. Ontdek hoe onze specialisten concreet te werk gaan.

Ontdek hoe wij jouw opritten aanleggen in regio Geel

Voor de aanleg van jouw oprit in regio Geel, Antwerpen en de Kempen komen we eerst bij je langs. We stellen het ontwerpplan af op de opmetingen en vaststellingen ter plaatse. Wil je klinkers, grind, kasseien, dolomiet of beton? Welke materialen je ook kiest voor de aanleg van jouw oprit in regio Geel, onze vaklui loodsen je kundig doorheen de verschillende opties. We adviseren je in elke stap van je project. Nadien starten we met de nodige graafwerken voor we jouw oprit in regio Geel aanleggen. Zo zorgen we voor een stabilisering die extra dik en stevig is. Daarin onderscheiden we ons. We willen namelijk dat jouw oprit meegaat voor lange tijd, zonder verzakkingen of plassen. We werken je oprit zorgvuldig af, met de gepaste voegselvulling en borduren. Elke werf volgen we van kortbij op.

Laat ons jouw oprit in regio Geel aanleggen

Wil je graag je oprit in Geel laten aanleggen door een team van experts? Dan moet je voor KB Bestratingen uit Geel kiezen. Maak een afspraak door te bellen naar 0474 24 72 54 of door een e-mail te sturen naar info@kbbestratingen.be. Ons team van specialisten bekijkt graag met jou de mogelijkheden voor jouw oprit.

Kris Bosch
Larumsebrugweg 184
2440 Geel