Oprit aanleggen in regio Geel

‘Alles begint met een goed contact, een helder ontwerp en duidelijke afspraken’

Een oprit aanleggen is bij KB Bestratingen uit Geel geen standaard job. Elk project is uniek. Daarom bekijken we de aanleg van jouw oprit in regio Geel en Mol op een specifieke manier. Alles begint met een goed contact, een helder ontwerp en duidelijke afspraken. Ontdek hoe onze specialisten concreet te werk gaan.

Ontdek hoe wij jouw opritten aanleggen

Voor de aanleg van jouw oprit komen we eerst bij je langs. We stellen het ontwerpplan af op de opmetingen en vaststellingen ter plaatse. Wil je een oprit met klinkers? Of ga je liever voor grind, dolomiet, beton of een kasseienoprit? Welke materialen je ook kiest voor de aanleg van jouw oprit, onze vaklui loodsen je kundig doorheen de verschillende opties. We adviseren je in elke stap van je project. Nadien starten we met de nodige graafwerken voor we jouw oprit aanleggen. Zo zorgen we voor een stabilisering die extra dik en stevig is. Daarin onderscheiden we ons. We willen namelijk dat jouw oprit meegaat voor lange tijd, zonder verzakkingen of plassen. We werken je oprit zorgvuldig af, met de gepaste voegselvulling en borduren. Elke werf volgen we van kortbij op.

Stevige fundering zonder verzakkingen of plassen.

Laat ons jouw oprit in regio Geel aanleggen

Wil je graag je oprit laten aanleggen door een team van experts? Dan moet je voor KB Bestratingen kiezen. Maak een afspraak door te bellen naar 0474 24 72 54 of door een e-mail te sturen naar info@kbbestratingen.be. Ons team van specialisten bekijkt graag met jou de mogelijkheden voor de aanleg jouw oprit.

Kris Bosch
Larumsebrugweg 184
2440 Geel