TERRAS

‘Ons doel? Een tijdloos project waarvan je jaar na jaar kan genieten.’

Niet alleen warme zomers doen dromen van een mooi en uitnodigend terras. Uitstraling is één, kwaliteit en duurzaamheid zijn een even belangrijke tweede.

Een kader voor je woning

KB bestratingen zorgt ervoor dat je in alle rust kan genieten van je buitenaanleg. Je woning, tuin, patio of zwembad krijgen de perfecte omlijsting.

Wat ook je stijl is – rustiek of modern – wij gaan altijd voor tijdloos. Ons team levert je een project af waar je jaar na jaar plezier aan hebt.

Creatief variëren met legverbanden? Dat kan. Elleboog of visgraat, blok-, halfsteen- of wildverband: we doen het allemaal met de nodige vakkennis.

Kwaliteitsgarantie

Onze beste garantie op kwaliteit? Wij luisteren naar jouw wensen en noden. En we doen wat we kunnen om daaraan tegemoet te komen.

Dankzij onze jarenlange ervaring met zowel kleinere als grote projecten weten we wat de voordelen en beperkingen zijn van alle oplossingen en producten op de markt.

Vraag ons gerust naar een voorstel voor jouw project. Als we een offerte voor je maken, dan is die natuurlijk helemaal vrijblijvend.

Kris Bosch
Larumsebrugweg 184
2440 Geel