Terras aanleggen in regio Geel

‘Ons doel? Een tijdloos project waarvan je jaar na jaar kan genieten.’

Ben je op zoek naar een specialist voor de aanleg van een terras in regio Geel en Mol? Ons bedrijf is gespecialiseerd in het aanleggen van een terras en komt dat met plezier bij jou doen. KB Bestratingen zorgt ervoor dat je in alle rust kan genieten van je buitenaanleg. Je woning, tuin, patio of zwembad krijgen de perfecte omlijsting. Ontdek hoe we je terras aanleggen.

Laat de aanleg van je terras over aan onze experts

Als specialist in klinkerwerken bieden we jou een garantie op kwaliteit. Wij luisteren naar jouw wensen en noden en we doen wat we kunnen om die wensen tegemoet te komen. Bij de aanleg van jouw terras gaan we altijd voor tijdloos, wat je stijl ook is. Wil je creatief variëren met legverbanden? Dat kan. Twijfel je tussen ellenboog of visgraat of eerder tussen blok-, halfsteen- of wildverband? Wat voor materiaal je ook wenst, we doen het allemaal met de nodige vakkennis. Dankzij onze jarenlange ervaring met zowel kleinere als grote projecten weten we wat de voordelen en beperkingen zijn van alle oplossingen en producten op de markt. Ons bedrijf is niet enkel gespecialiseerd in het aanleggen van jouw terras. Wil je ook een nieuwe oprit? Ook dat kunnen onze specialisten!

Vraag een offerte aan voor jouw project

Wil je graag je terras door onze specialisten laten aanleggen of heb je toch nog twijfels? Vraag ons gerust naar een voorstel voor jouw project. We stellen een offerte op die volledig vrijblijvend is. Je kan ons contacteren door te bellen naar 0474 24 72 54 of door een e-mail te sturen naar info@kbbestratingen.be. Wij zijn alvast benieuwd naar jouw wensen voor de aanleg van een terras.

Kris Bosch
Larumsebrugweg 184
2440 Geel