Klinkers voor jouw oprit in regio Geel

✔ Totaalpakket voor jouw tuin
✔ Vakmanschap in elke steen
✔ Grote keuze van materialen

Vind je klinkers mooi en wil je graag een nieuwe oprit laten aanleggen in regio Geel? Dat kan KB Bestratingen uit Geel voor je verwezenlijken. We hebben al meer dan 15 jaar ervaring met het aanleggen van terrassen, opritten en tuinen en helpen jou graag verder. Ontdek hoe wij jouw oprit met klinkers aanleggen in regio Geel.

Wilt u uw tuin/omgeving bestraat hebben?

Ontdek hoe wij met klinkers jouw oprit aanleggen

Wij zijn een specialist in klinkerwerken en gaan bij elk project professioneel te werk. Hoe gaan we concreet aan de slag bij de aanleg van jouw oprit met klinkers? Allereerst sturen we een expert of team van experten naar jouw locatie om allerlei opmetingen uit te voeren. Zijn die opmetingen gebeurd en is het ontwerp opgesteld? Dan beginnen we met de graafwerken. Zo zorgen we ervoor dat je oprit stabiel blijft en dat er geen plassen of verzakkingen kunnen vormen. We eindigen met het afwerken van jouw oprit zodat hij er prachtig uitziet. Wil je naast een oprit met klinkers ook nog andere zaken laten aanleggen? Wij kunnen ook je terras laten aanleggen, apart of als totaalpakket.
bestrating tuin

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wil je graag je oprit met klinkers door ons laten aanleggen? Of bekijk je graag nog eens onze andere materialen? Bij ons kan je altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Je kan ons bereiken door te bellen naar 0474 24 72 54 of door een e-mail te sturen naar info@kbbestratingen.be.

Kris Bosch
Larumsebrugweg 184
2440 Geel