Tuin aanleggen Geel

‘Een zorgeloze buitenaanleg van jouw project’

Als particulier én als bedrijf kan je bij ons terecht voor omgevingsaanleg van elke aard en grootte.
Je tuin inrichten? Wij ontzorgen je in zowel riolering, verharding, gazon, hagen als afsluitingen.

Totaalaanpak voor buiten

Breng je jouw terras, oprit en tuin liefst tezamen in orde? Bij KB bestratingen coördineren we alle nodige buitenwerken. Hiervoor werken we samen met een gespecialiseerde tuinaannemer.

Concreet? We leggen je oprit aan en leiden eventueel de riolering naar de straat. We richten je terras in en doen de grondwerken voor de tuin. We zaaien gras, plaatsen de afsluiting naar de buren, voorzien poortjes en trekken de tuinpaden. Allemaal netjes en tijdig op elkaar afgestemd.

Oplossing op elke maat

Het (dubbel) mooie aan het verhaal? Eén prijs, één aanspreekpunt. Wij volgen alles op. Je hoeft dus geen aparte aannemers aan te sturen voor tuin, bestrating, afrastering of riolering.

Niet alleen particulieren, maar ook firma’s en projectontwikkelaars kunnen bij ons terecht voor deze totaaloplossing. Overigens: ook in algemene bestratings- en verhardingswerken voor bedrijven hebben we ruime ervaring.

Tuin aanleggen in regio Geel

Laat je liefst jouw tuin, terras en oprit in regio Geel tezamen aanleggen? Dat kan bij ons bedrijf uit Geel! Bij KB Bestratingen coördineren we alle nodige buitenwerken. Voor de aanleg van jouw tuin in regio Geel werken we samen met een gespecialiseerde tuinaannemer. Ontdek hoe ons team uit Geel jouw tuinaanleg aanpakt.

Ontdek hoe we jouw tuin in regio Geel aanleggen

Hoe gebeurt de aanleg van jouw tuin, oprit en terras in Geel concreet? We leggen je oprit aan en leiden eventueel de riolering naar de straat. We richten je terras in en nadien starten we met de tuinaanleg in regio Geel. We beginnen voor het aanleggen van je tuin in Geel met de grondwerken. Nadien zaaien we gras, plaatsen we de afsluiting naar de buren, voorzien we poortjes en trekken we de tuinpaden. Alle werken worden netjes en tijdig op elkaar afgestemd. Wat is het mooie aan je tuin door ons bedrijf uit Geel te laten aanleggen? Je krijgt één prijs en hebt één aanspreekpunt. Wij volgen jouw tuinaanleg in regio Geel volledig op. Je hoeft dus niet allerlei offertes aan te vragen of verschillende mensen op te bellen voor info over jouw tuinaanleg in regio Geel. En je hoeft geen aparte aannemers aan te sturen voor tuin, bestrating, afrastering of riolering. Niet alleen particulieren, maar ook firma’s en projectontwikkelaars kunnen bij ons terecht voor deze totaaloplossing. Overigens: ook in algemene bestratings- en verhardingswerken voor bedrijven hebben we ruime ervaring. Bekijk alle mogelijke materialen waaruit u kan kiezen. We zijn ervan overtuigd dat wij jou kunnen helpen!

Maak een afspraak en geniet van ons totaalpakket

Wil je graag je tuin, oprit en terras laten aanleggen door ons team van specialisten? Contacteer ons door te bellen naar 0474 24 72 54 of door een e-mail te sturen naar info@kbbestratingen.be. Wij maken graag een vrijblijvende offerte aan voor een totaaloplossing volledig volgens uw wensen.

Eén prijs, één aanspreekpunt.
Tel uit je winst.

Kris Bosch
Larumsebrugweg 184
2440 Geel